11 leuke, kleine blogs.

Naamloos-1

Ik ben slecht met tags. Ik snap het doel van die dingen niet heel goed en ondanks dat ik het best leuk vind om antwoord te geven op vragen, weet ik nooit zo goed wat jullie aan mijn antwoorden hebben haha. Daarom heb ik ook een beetje moeite met nominaties voor de Liebster-award, waarbij je elf vragen beantwoordt en vervolgens elf andere blogs met minder dan 200 volgers nomineert en hén elf vragen stelt. Ik vind het idee heel leuk, maar ik weet gewoon niet zo goed wat ik er mee moet haha. Daarom kwam ik op het idee om de hele vragenlijst over te slaan en gewoon een blog te wijden aan de leukste, kleine blogs die ik volg. Want tja, een beetje publiciteit is waar de hele award om draait, toch? ;) Wil je toch een paar vragen overnemen bij je nominatie, neem dan de vragen over van personalwanderlust, want zij is degene die mij nomineerde. Heb je niet zo’n zin in al die vragen? Beschouw de nominatie dan als wat gratis reclame!

1) Er is een gebrek aan filmbloggers. Een gebrek, ik zeg het je. Ik heb tot nu toe maar één andere filmblog kunnen ontdekken, en dat is The Little Cinephile van Tiffany! Ze schrijft heel leuk én haar reviews zijn goed. Wat wil je nog meer?
2) Fleursophia! Ik weet niet waarom zij nog maar 61 followers heeft, want haar blog is echt enorm leuk! Een blog met hier en daar wat fashion, wat lifestyle, van alles wat eigenlijk!
3) Your Daily Dose Of Me. Ik vind deze website echt heel tof. Eline blogt voornamelijk over gadget-y dingen. Denk aan leuke apps, een nieuwe smartwatch, maar ze blogt ook over nieuwtjes van bijvoorbeeld Mac.
4) Perplexing. Een blog over media, lifestyle, tja, opnieuw over vanalleswat! Zoals je merkt zijn dat de blogs die ik het leukst vind haha!
5) I Heart Dreaming. Een blog die meer de persoonlijke kant op gaat, maar met supermooie foto’s!
6) Culturalize. Ook weer zo’n van-alles-wat-blog, maar zeker een kijkje waard. Ik vind de site vooral heel mooi vormgegeven. En daarnaast zijn de blogposts allemaal stuk voor stuk leuk!
7) Bloqued. Een beetje fashion, hier en  een recept daar, tja, ik blijf in herhaling vallen, maaar.. het is gewoon een leuke blog! Marjolein schrijft vooral over dingen die ze leuk vindt, en dat is te merken!
8) Ys blogt op Blog of Ys. Ys verblijft momenteel in Oslo, dus alleen daarom is de blog al een kijkje waard!
9) Made By Carlijn. Ook echt een hele toffe blog! Daarnaast komt Carlijn op mij altijd heel vrolijk over :)
10. Een andere Karlijn, dit keer van Wonderlicht! Hier kun je terecht voor toffe DIY’s, andere leuke projecten van bijvoorbeeld kunstenaars, en nog veel meer. Daarnaast is de blog ook enorm mooi!

There you go! Oh, het zijn er trouwens geen 11, maar in mijn bloglovin’-lijst kon ik er zo even niet meer vinden haha :’)

Comments

  1. Post
   Author
   Daphne Stubbe

   Oh jee, jouw blog moet er natuurlijk ook bij! Haha, ik wist al dat ik iemand ging vergeten! Ik dacht ook dat jij al veel meer followers had, maar toch nog onder de 200! Ik zet je er even bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *