About

Hee! Leuk dat je op mijn filmblog terecht bent gekomen! Laat ik me even voorstellen: ik ben Daphne, 23 jaar oud, woon in Antwerpen, loop stage in Maastricht en pendel zo’n beetje op en neer tussen Antwerpen, Heerlen en Eindhoven, waar mijn vriendje woont. En ik heb dus een blog, Cinefille.nl.

Want waarom een filmblog? Nou, dat is vrij simpel: ik hou van de persoonlijke insteek die zo’n beetje inherent is aan blogs. En wat mij betreft is zo’n persoonlijke insteek heel goed te combineren met film – want wat is nou persoonlijker dan (film)smaak? Zo begon ik een jaar of drie geleden Cinefille.

Verwacht hier geen professionele recensies. Wat je hier leest, is puur mijn mening. En die verwoord ik zoals ik dat leuk vind, want hé, dit is mijn plekje internet! Natuurlijk zal ik mijn meningen proberen te onderbouwen, maar recensies zoals je die leest in de NRC ga je hier niet vinden. Wat je hier verder zal vinden? Bioscoopoverzichtjes, filmtips, serie-tips – ik noem maar wat. Zonder regelmaat trouwens, want niets is zo veranderlijk als een blogger ;)

En verder.. natuurlijk heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen mijn website te bezoeken!

Comments

  1. Apollonia

    Ik vind je blog ook echt leuk! En ik ben heel blij dat je dit doet, want ik ben zelf audiovisuele vormgeving studente en het is leuk om reviews te lezen van een leeftijdsgenoot, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *