Youtube Round-Up: Beauty and the Beast

In België is Beauty and the Beast al te zien, in Nederland moeten we nog een weekje wachten. Vandaag ben ik in Antwerpen en ik baal er haast van dat het zo’n mooi weer is (en dat ik na mijn college van plan ben een terras op te knallen), want anders was ik linea recta de dichtstbijzijnde bioscoop ingedoken. Om het wachten een beetje makkelijker te maken, zette ik de leukste interviews/sketches/talkshow-verschijningen van de cast van Beauty and the Beast op een rij. Zo komen we die week wel door, hoop ik!

Er wordt een hoop gevraagd naar Hermelien. Bij Jimmy Kimmel wordt Emma geconfronteerd met het feit dat ze altijd de tekst van andere acteurs meefluisterde. Gewoon, tijdens de opnames. Ik neem aan dat ze dit heel behendig uit de films hebben geknipt.

Hier heb ik zó hard om moeten lachen. Emma draagt een oortje waardoor ze de stem van Ellen DeGeneres hoort. En alles wat Ellen zegt, moet Emma ook zeggen. Zo belandt ze in een situatie waarin ze een sollicitatiegesprek afneemt met een potentiële nanny. Voor haarzelf.

 

James Corden is altijd goed, wat ‘ie ook doet. Hier crosswalkt hij de liedjes uit Beauty and the Beast. Met andere woorden: wanneer het stoplicht op rood staat, trekt ‘ie een hele cast en set de straat op om een scène uit Beauty and the Beast na te spelen. Briljant. Met Dan Stevens en Luke Evans – en natuurlijk speelt James zelf Belle.

Dit vind ik gewoon heel schattig. Via een iPad geeft Emma advies aan bezoekers op Grand Central Station. Ik kan me over het algemeen prima vinden in haar antwoorden: “What should I get my girlfriend for Valentines?” “Go buy her jewelry and feed her cheese.” Jup, klopt als een bus.

Als er één reden is om beroemd te worden, is het wel dat Buzzfeed je in een kamer vol kittens gooit. Ik denk namelijk niet dat ik me voor mijn werk ooit in zo’n situatie ga bevinden. De kittens zijn in dit interview haast nog leuker dan Emma – mijn favoriet is degene die een persoonlijke vendetta met de muur uitvecht.

Ah, ik ben zó benieuwd naar de film! Ik probeer zoveel mogelijk promofilmpjes te ontwijken, zodat het écht een verrassing blijft. Duik jij volgende week woensdag ook de bioscoop in (of ben je een van die lucky bastards die hem al heeft gezien)? Let me know!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *