IN THE CINEMA: November

TEMPLATE BLOGHEADERDeze maand heb ik op een lunchdate, een feestje en een paar werkdagen na helemaal niets gepland. En tja, als er dan in je portemonnee een pas hebt zitten waarmee je onbeperkt naar de film kunt.. Ik vrees dan ook dat ik deze maand vaak in de bioscoop te vinden zal zijn! Maar goed, waarom ook niet, want er komt weer veel tofs uit!

Klik op de foto voor een trailer! (:

SLEEPING WITH OTHER PEOPLE – 5 NOVEMBER
Ik heb het wel eens over films die je kan kijken zonder je hersenen erbij te gebruiken Sleeping with Other People is volgens mij het perfecte voorbeeld van zo’n film. Twee ex-geliefden komen elkaar tegen bij een praatgroep voor seksverslaafden, er ontstaat een vriendschap en al snel is er de beroemde “vonk”. Maar natuurlijk willen ze hun vriendschap niet verpesten, dus besluiten ze het allemaal puur platonisch te houden. Werkt natuurlijk altijd prima. Licht voorspelbaar, maar ik vind Alison Brie echt heel leuk en ook Adam Brody verschijnt in de film. Of ik hem in de bios ga zien? Waarschijnlijk niet, maar het is vast een leuke film voor thuis op de bank.

REGRESSION – 12 NOVEMBER
Films met Emma Watson zijn altijd goed. Want tja, valt de film tegen, dan heb je nog altijd Emma om naar te kijken. Lichte girlcrush hier zo. In Regression speelt ze Angela, een meisje dat haar vader van ongewenste intimiteiten beschuldigt. Haar vader bekent, maar detective Bruce Jenner besluit er een psychiater bij te halen om haar naar het moment van de daad terug te brengen. De film komt van de maker van o.a. The Others, dus eh.. ik denk dat je het met recht een thriller kunt noemen.

THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY – PART 2 – 18 NOVEMBER
Ik vind The Hunger Games echt geweldig, maar op de een of andere manier vergeet ik dat altijd al weer heel snel na het zien van de film. Op dit moment kijk ik dus ook nog niet echt uit naar dit laatste deel van de serie, maar ik weet gewoon dat dit verandert op het moment dat ik de intro zie, haha. The Hunger Games dus. Ik ben trouwens wel benieuwd hoe het gaat aflopen, want ik heb de boeken nog steeds niet gelezen. Dus, ssssht, mondje dicht.

THE GOOD DINOSAUR – 25 NOVEMBER
Ik weet niet hoe Pixar het steeds voor elkaar krijgt om de meest belachelijke beesten neer te zetten als schattige knuffeldieren, maar ik denk dat het ze met The Good Dinosaur wéér is gelukt. De film speelt met het idee van wat er in godsnaam zou zijn gebeurd als dinosaurussen niet zouden zijn uitgestorven. Arlo, een kleine en onzekere dino, en Spot, een mensenjongetje, zijn de hoofdpersonen in deze film. Verder is er een vriendschap en een ontdekkingstocht en er zijn angsten die overwonnen moeten worden, enzovoorts, enzovoorts. Het plot maakt me vrij weinig uit, ik ga voor de fluffy dino.

BRIDGE OF SPIES – 26 NOVEMBER
Als Steven Spielberg de regie in handen heeft van een film waar Tom Hanks in speelt, dan ben je natuurlijk nieuwsgierig. Hanks kruipt in de rol van een advocaat die gespecialiseerd is in verzekeringsclaims. Natuurlijk maakt hem dit de perfecte kandidaat voor een missie van de CIA en wordt hij op pad gestuurd naar Rusland om de onderhandelingen over een gevangengenomen piloot te leiden. Klinkt hartstikke logisch.

BURNT – 26 NOVEMBER
Ik weet niet wat veel vrouwen in Bradley Cooper zien, maar ik vind hem dus echt allesbehalve aantrekkelijk. Dat moest ik even kwijt. Heeft verder vrij weinig met de film te maken, natuurlijk, want Cooper is verder wel een gigantsich goede acteur. In Burnt speelt hij Adam Jones, een nogal aangebrande chef-kok die veel te vroeg zijn hoogtepunt heeft bereikt. Zie hem als een jonge Gordon Ramsey met drugsverslaving. En dan gaat er natuurlijk van alles fout en staat zijn hele imperium op instorten en ziet hij in dat het zo niet verder gaat. Bekend verhaal, maar ach, dat is helemaal prima. Ik wil hem zien!

BY THE SEA – 26 NOVEMBER
Een tijdje geleden zag ik Unbroken, een film die werd geregisseerd door Angelina Jolie. Indrukwekkende film! Ook By The Sea regisseert ze, al speelt ze – samen met hubby Brad – ook de hoofdrol. Het romantisch drama gaat over een voormalig danseres en haar man, een schrijver, wiens huwelijk zo ongeveer op instorten staat. Romantische drama’s zijn altijd welkom, dus count me in.

 1. nov 3.2015 / 9:35 am / Beantwoorden

  Oeehw ik ben benieuwd naar eigenlijk al die films. Ik ben niet zo fan van Angelina, maar wel benieuwd naar de film! Dat wordt nog aardig wat kijken dan!

  (en er zit een foutje in je afbeeldingen, bij de eerste 2 films zit dezelfde afbeelding)

 2. nov 3.2015 / 9:51 am / Beantwoorden

  Wat een leuke films komen eraan! Ik kijk zeker uit naar het laatste deel van the Hunger Games, maar Regression en the Good Dinosaur lijken mij ook heel leuk :)

 3. nov 3.2015 / 9:55 am / Beantwoorden

  Hey, er staat twee keer hetzelfde plaatje.

  Van deze titels ben ik vooral benieuwd naar The Good Dinosaur en Bridge of Spies en een beetje naar de laatste Hunger Games film, al moet ik toegeven dat ik na het eerste deel niet echt stond te springen om nog meer te kijken, vond het een erg saaie film.

  • nov 3.2015 / 11:56 am / Beantwoorden

   @Nostra

   Oeps, foutje! Ja, ik heb een beetje hetzelfde bij The Hunger Games. Ik vind ze op zich leuk om te kijken, maar na het bioscoopbezoek ben ik ze ook vrij snel weer vergeten. Het blijft allesbehalve hangen in ieder geval.

 4. nov 3.2015 / 10:51 am / Beantwoorden

  Ik heb mijn lijstje weer aangevuld hoor! Interessante films zitten erbij, ben vooral benieuwd naar de nieuwe Pixar film!

 5. nov 3.2015 / 11:00 am / Beantwoorden

  Oh, deze films zien er allemaal tof uit! Bridge of Spies, Burnt, The Good Dinosaur en By The Sea lijken mij heel gaaf. Ik ga zaterdag naar Spectre, daar ben ik ook heel benieuwd naar. :)

 6. nov 3.2015 / 12:13 pm / Beantwoorden

  Ik ben heel benieuwd naar The Hunger Games en Burnt! :D Volgens mij staat trouwens bij de eerste film de verkeerde foto (die van Emma Watson) en bij Bridge of Spies werkt de afbeelding niet ;) Hoe dan ook, dit wordt een mooie filmmaand! :)

  • nov 3.2015 / 4:29 pm / Beantwoorden

   @Sylvia

   Dit krijg je er dus van als je snel een blogpost in elkaar probeert te zetten hè? Thanks! (:

 7. nov 3.2015 / 3:51 pm / Beantwoorden

  Ik wil nog films van de hunger games zien, lijken me wel gaaf !

 8. nov 3.2015 / 4:17 pm / Beantwoorden

  Ein-de-lijk het laatste deel van The Hunger Games!

 9. nov 3.2015 / 5:01 pm / Beantwoorden

  Oeh, ik kan niet wachten tot de laatste film van The Hunger Games!

 10. nov 4.2015 / 9:29 pm / Beantwoorden

  Veel goede films. November wordt weer een mooie filmmaand!

 11. nov 7.2015 / 10:22 am / Beantwoorden

  Films met Emma Watson hebben me tot op heden nog niet teleurgesteld. Nou ja, behalve Goblet of Fire dan. Ik ben trouwens wel enorm benieuwd naar The H8ful Eight, waarvan er weer een nieuwe trailer uit is!

  Heb je trouwens die nieuwe Holocaust-film Son of Saul gezien? Of ga je die zien? Dat schijnt nl. een enorm heftige film te zijn. Las dat er zelfs mensen wegliepen tijdens de screening.

 12. nov 8.2015 / 4:44 pm / Beantwoorden

  Ik ga alleen voor Mockingjay – Part 2. Ik vond Mockingjay 1 niet zo boeiend, maar wil wel weten hoe het verhaal eindigt.

 13. nov 9.2015 / 11:16 am / Beantwoorden

  Waaah, het laatste deel van de Hunger Games!! Ik heb de boeken ook niet gelezen dus ben ook héél benieuwd…

 14. nov 12.2015 / 3:29 pm / Beantwoorden

  by the sea en the hunger games lijken mij het meest leuk om te gaan kijken!